FLYTBAR NEW YORKER-AFSKÆRMNING

En ægte New Yorker væg er en kombination af solidt håndværk, sans for detaljen og som skaber et unikt og åbent udtryk i ethvert rum. Hos NEWYORKERDK har du nu muligheden for at lave et abonnement på en flytbar New Yorker-væg for en periode fremfor at købe den. Dette giver dig mulighed for at indrette din café eller restaurant, lave afskærmning i det store åbne kontormiljø eller udnytte den flytbare New Yorker-vægs smarte funktionalitet og unikke udtryk i dit ejet hjem for en periode. 

Vores flytbare New Yorker skillevægge kombinerer funktionalitet med æstetik og giver en elegant opdeling i rummet. Med væggene kan du skabe hyggelige rammer for dine kunder, medarbejdere eller i hjemmet uden at give afkald.

STILRENT DESIGN OG HØJ KVALITET

Alle vores New Yorker-vægge bliver produceret på vores eget danske værksted. Vi kan derfor hurtigt levere vores flytbare vægge - endda helt uden installationstid. 

Vores flytbare glasvægge produceres i kvalitetsstål med hærdet glas. New Yorker skillevæggen kan også leveres med akustik paneler for en mere lyddæmpende effekt - perfekt til det åbne kontormiljø. 

Kontakt os gerne på +45 70 10 57 57 eller info@new-yorker.dk og hør om dine muligheder! 

ABONNEMENTSPRISER

Du får en skarp abonnementpris på vores flytbare kvalitets New Yorker-vægge, som vil pryde ethvert rum med sit stilede look. Vælg den løsning, der passer bedst til lige netop jeres lokaler.

Oprettelse 995 kr. Bindingsperiode 12 mdr. Herefter kan det opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned.

2 FAG M/3 GLAS

Vejl. mål:
Højde: 180 cm
Bredde: 90 cm
Antal glasfelter: 6
299 kr. pr. md.
Ved køb 9065 kr.

3 FAG M/3 GLAS

Vejl. mål:
Højde: 180 cm
Bredde: 135 cm
Antal glasfelter: 9
349 kr. pr. md.
Ved køb 12950 kr.

4 FAG M/3 GLAS

Vejl. mål:
Højde: 180 cm
Bredde: 180 cm
Antal glasfelter: 12
399 kr. pr. md.
Ved køb 16835 kr.


Hør mere om vores eftertragtede flytbare New Yorker-vægge og bestil din egen.
KONTAKT OS

FØLG VORES INSTAGRAM

@newyorkerdk

NEWYORKERDK – EN DEL AF MUTEO GROUP ApS